EA Sports обяви NCAA Football 09 за Wii на

14-ти февруари 2008 г

EA Sports ОБЯВЯВА NCAA Football 09 за Wii за

[[ **] NCAA Football 09 Корица конкурс Да колеж Фенове Избери своя любим талисман

Electronic Arts Инк. отварят избирателните секции днес за избирателите да дадат гласа си в NCAA? Футбол Предизвикателство 09 Корица талисман. За да отбележи първата NCAA Football видео игра на Wii , на видео играта? Опаковки и ще включва платформа изключително NCAA талисман екип колежа. Фенове ще могат да избират своя любим NCAA FBS (официално известен като Участък 1-A) екип колеж талисман, и в крайна сметка ще решат кои талисман колеж ще представят тази година? е NCAA Football 09 Wii капак.

? Nintendo е развълнувана да NCAA Football 09 на разположение за Wii. В моето семейство, NCAA Футбол винаги е бил едно семейство случай? каза Стив Сингър, Nintendo за Америка? президент и вицепрезидент на лицензиране.? Сега с Режим на възпроизвеждане на семейството от EA ще могат да споделят опит по футбол през цялата година.?

[ [**] NCAA Football 09 за Wii ще включва EA Sports Семейство Play, както се вижда в NBA Live, Подлудяваща NFL, както и ФИФА. EA Sports Семейство Play е мултиплейър, социален опит, която позволява на начинаещите потребители да се конкурират с напреднали играчи и все още се радват успех. Независимо от игра? способността или ниво на умение, EA Sports Семейство Play създава достъпни и възнаграждаване на игрите взаимодействие на всички да се наслаждават. В този нов стил на игра, потребителите имат възможността да избират напреднал или семейството играят при въвеждането на игра. Напредналите потребители вземат пълен контрол на всички аспекти на играта, докато играчите, които избират Семейство Play са дадени за контрол на ключови действия на Wii Remote ? като преминаване, да се скъсат, и рита? а отдаване на играта? е AI за контрол на движението играч.

Гласуването за NCAA Football 09 Wii Корица Mascot предизвикателство ще започне в четвъртък, 14 февруари. Посещавайки http://www.ncaafootball09.com? феновете могат да хвърлят един глас на ден за предпочитания от тях колеж талисман до конкурса се затваря за четвъртък, 06 март. Най-добрите училище? Е талисман ще бъдат обявени на 14 март на NCAA Football 09 сайта.

NCAA Football 09 за Nintendo Wii и PSP (PlayStation? Portable) преносими развлекателна система са произведени от Екип синтеза на EA Canada в партньорство с EA Tiburon. NCAA Football 09 за за PlayStation 2 и PLAYSTATION 3 компютърни развлечения система, Xbox 360 видео гейм система от игрални конзоли Microsoft са разработени от EA Tiburon намира в Орландо, Флорида. За повече информация относно NCAA Football 09 http://www.ncaafootball09.com моля посетете.? [/ [* *]